Skip to main content

Werken met normen en
waarden in ons achterhoofd
Want in de basis zijn we allemaal mens

Toegankelijk, nuchter,
realistisch en duidelijk.

Zo zou u ons het beste kunnen omschrijven. We werken al 25 jaar vanuit Alkmaar en kennen de omgeving als onze broekzak. Maar we hebben ook volop kennis van de markt én snappen wat u beweegt. Dus zijn we transparant, snel en wendbaar in onze manier van ondernemen. En begrijpen dus ook dat u niet zit te wachten op ingewikkelde voorwaarden en addertjes onder het gras. Wij ook niet. Sterker nog: hebben we het gevoel dat we niet eerlijk zaken kunnen doen, dan zeggen we net zo makkelijk ‘nee’. Zo blijven we dicht bij onszelf.

Onze werkwijze

We zijn een specialistische kennispartner. Dat durven we inmiddels wel te zeggen. We kopen aan, ontwikkelen en verkopen. Of nemen het vastgoed zelf in beheer om het vervolgens te exploiteren. We hebben een gevarieerd aanbod aan vastgoed, volop kennis van de markt en jarenlange ervaring in onroerend goed en projectontwikkeling. We weten dus ook precies hoe we het liefst zakendoen. We geven een eerlijk advies, gaan voor reële prijzen en helpen u van begin tot eind. Gewoon open en transparant. Zoals het hoort. Kopen is voor ons kopen. Met korte en heldere overeenkomsten. Want we willen u recht in de ogen kunnen aankijken. Wanneer we met elkaar kennismaken en ook als we tot een overeenkomst komen.

Transparante en eerlijke aan- en verkoopprocessen

Woningen, winkels, horeca, bedrijfspanden. Kopen we vastgoed aan, dan doen we dat omdat we potentie zien. Natuurlijk, ook wij willen er op de lange termijn iets aan verdienen. Maar niet tegen elke prijs. We kijken goed naar de mogelijkheden. Waar is verbetering mogelijk om een pand zo optimaal mogelijk te kunnen verkopen? We onderhandelen met kopers en verkopers over een eerlijke prijs. En werken zonder tussenpersonen. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Op die manier hebben we al veel mooie projecten gerealiseerd.

Meer projecten bekijken?

We ontwikkelen met de omgeving als uitgangspunt

Kwalitatief hoogwaardig ontwikkelen. Dat is bij al onze projecten het uitgangspunt. Inspirerende kantoorruimtes, stijlvolle woningen met een uniek design, slimme woon-werkcombinaties. We kijken graag verder dan de standaard en houden er altijd rekening mee dat een project moet passen in de omgeving. Wanneer we ontwikkelen, gaan we dan ook niet voor minder dan een tien. Zelfs als we er dan bij verkoop minder aan overhouden. Want we willen mooi vastgoed teruggeven aan de omgeving. Dat vinden we onze plicht.

Daarom kiezen voor Kennemer Haeve Vastgoed

  • Betrouwbare kennispartner
  • Heldere afspraken
  • Korte aankooptrajecten
  • Marktconforme biedingen

Meer vastgoed bekijken?

Wanneer drinken
we koffie?

Kennismaken? Eens praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? De deur staat altijd voor u open. Dus bel gerust eens aan.

Neem contact op