ยป Vastgoed te koop in Amsterdam?

Vastgoed te koop gevraagd

Ter uitbreiding van onze vastgoedportefeuille zijn wij geïnteresseerd in het aankopen van vastgoedobjecten in de regio Noord-Holland.

Heeft u vastgoed te koop in Amsterdam, Alkmaar of de rest van Noord-Holland? Dan komen wij graag met u in contact om een mogelijke aankoop van uw bedrijfspand, winkelruimte, beleggingspand of vastgoedportefeuille te bespreken.

Aankopen voor eigen rekening en risico

Kennemer Heave Vastgoed is gespecialiseerd in het voor eigen rekening en risico aankopen van vastgoed. Wij zijn geen tussenpersoon, werken volledig zelfstandig en kunnen snel schakelen om tot een goede en vlotte afhandeling van de transactie te komen.

Wij kopen vastgoed aan in een breed spectrum: onze gevarieerde portefeuille bestaat o.a. uit winkels, bedrijfspanden, woningen, gronden, ontwikkel-locaties en nieuwbouwprojecten.

Vastgoed waarin wij geïnteresseerd zijn:  

  • Hele panden: leeg of in verhuurde staat
  • Winkels met bovenwoning(en)
  • Woningen en woningblokken
  • Bedrijfshallen en –ruimtes
  • Garagecomplexen of boxen
  • Vastgoed/woningportefeuilles
  • Gronden en ontwikkellocaties

En andere vastgoedobjecten - van klein tot groot - die interessant kunnen zijn om aan te kopen als belegging of ontwikkeling.

Interesse om uw pand te verkopen?

Heeft u een winkel of bedrijfspand in eigendom en overweegt u dit te verkopen? Bent u makelaar of beheerder en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot vastgoed in uw beheer of portefeuille?

Neem dan vrijblijvend contact op met David Zentveldt david@khg.nl of met Jaap-Steven Balder jaapsteven@khg.nl of bel ons op 072-540 37 37.

Ondernemen met Kennemer Haeve Vastgoed

Wij zijn constant op zoek naar panden of projecten die passen binnen onze visie maar eveneens naar samenwerkingen met mede-projectontwikkelaars, huiseigenaren, financiële instellingen, gemeenten, makelaars etc. Zolang je elkaar sterker kan maken gaan wij graag een samenwerking aan. Wij treden graag in gesprek om te bekijken of er gezamenlijke kansen zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Deel via: