Skip to main content

Uw vastgoedpartner
in aankoop, verkoop, projectontwikkeling,
& exploitatie van vastgoed

Wij kopen en ontwikkelen vastgoed. Voor eigen rekening en risico. Duurzaam, kwalitatief vastgoed met een stabiel en aantrekkelijk rendement. Dat is waar wij voor staan.

Ik wil verkopen

Geen trage processen of
ingewikkelde deals
Maar gewoon eerlijk zakendoen.

Wij zijn Kennemer Haeve Vastgoed. We kopen en ontwikkelen vastgoed. Dat doen we al zo’n 25 jaar, vanuit ons kantoor in Alkmaar. Wij richten ons op regionaal vastgoed. Het liefst doen we daarbij één op één zaken. Omdat we zo de lijnen kort houden en samen snel tot een deal kunnen komen. Want eerlijk is eerlijk. Dat is toch waar het uiteindelijk om draait?

Voor wie

Bij ons passen contracten
gewoon op een A4-tje
We houden nu eenmaal van duidelijke taal.

We houden niet van dubbele agenda’s, vage financierings-voorwaarden of ingewikkelde constructies. Kopen is voor ons gewoon kopen. Heldere afspraken, transparant zakendoen. We gaan voor eerlijke deals zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Over ons

Je moet elkaar wel in de ogen kunnen blijven kijken.

Meer projecten kijken?

Daarom kiezen voor
Kennemer Haeve Vastgoed

  • Betrouwbare kennispartner
  • Heldere afspraken
  • Korte aankooptrajecten
  • Marktconforme biedingen

Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen

Kavels, bedrijfspanden, kantoren, winkels, horecapanden, woningen of een combinatie ervan. We kopen grondlocaties of panden met potentie. We werken zonder tussenpersonen en kopen volledig voor eigen rekening en risico. We nemen snel beslissingen en gaan voor een eerlijke deal.

Over ons

Wanneer drinken
we koffie?

Kennismaken? Eens praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? De deur staat altijd voor u open. Dus bel gerust eens aan.

Neem contact op